Shell Mastercard

Shell Mastercard er et kredittkort som utstedes i samarbeid med Ikano Bank, en nisjeaktør som har fokus på finansieringstjenester for både privatkunder og bedrifter. Ikano Bank har hatt lang erfaring med kredittkort og tilbyr sine kunder gode betingelser og priser på kredittkort.

Nyttig info om Shell Mastercard

Shell Mastercard gir deg inntil 75 000 kroner i kreditt og kortet kan du bruke både i innland og utland. For innbetalinger så får du en faktura tilsendt med oversikt over din bruk per måned. En fin fordel med kortet er at du får rabatt på drivstoff, og du kan dessuten benytte kredittkortet i mer enn 30 millioner butikker, nettbutikker, spisesteder, hoteller og mye mer over hele verden. I tillegg kan du ta ut penger fra en million minibanker. Videre så får du opptil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, noe som betyr at dersom du betyr innen forfall så tilkommer det ingen ekstra kostnader.

Hvordan bestille Shell Mastercard

For å søke Shell Mastercard så går du inn på kredittkortets nettsted. Her finner du et nettbasert søknadsskjema som du må fylle ut. Husk imidlertid at det finnes enkelte vilkår for at du kan søke kredittkortet. Du må være over 20 år og ha en fast inntekt. Dessuten er det viktig at du ikke har noen betalingsanmerkninger. Søknaden din blir behandlet svært raskt og du kan få svar i løpet noen få sekunder.

shell-mastercard

Kan ikke brukes til spill og veddemål

Kredittkortet har imidlertid et begrenset bruksområdet, og dette gjelder spill og veddemål. Shell Mastercard kan ikke brukes til betaling av spillinnsatser, eller deltakelse i veddemål eller andre former for gambling. Dette inkluderer også gambling på nettet. Selv om et brukersted aksepterer kort så er dette fremdeles i strid mot kredittkortets betingelser.

Annen nyttig info

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med å bestille Shell Mastercard, så bør du kontakte kundeservice på enten e-post: kundeservice@shellmastercard.no, eller på telefon: +47 66 85 86 50.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *