Re:member kredittkort

Kredittkortet re:member er et av landets aller mest populære, og kortutstederen EnterCard oppgir at de har over 500 000 norske kunder. Og det er kanskje ikke så rart, i alle fall ikke når man har sett nærmere på betingelsene og fordelene for dette kredittkortet. For med en særdeles høy kredittgrense og kanskje markedets mest omfattende rabattprogram, så er absolutt re:member kredittkort noe du bør vurdere dersom du skal skaffe deg et nytt kredittkort – eller ditt første for den saks skyld.

Betingelser for re:member kredittkort

kredittkort-remember-mastercardVilkårene og betingelsene for re:member kredittkort er stort sett gode tvers igjennom. Dette gjelder dog ikke renten, da den effektive renten er på noe høye 25,4 prosent. Men ettersom man har inntil 45 dager med rentefri kreditt, så har dette i praksis ikke noe å si. Dette kredittkortet er uansett laget for at du skal betale regningene dine innen forfallsdatoen, og ikke utsette betalingen i flere måneder. Videre så har du en kredittgrense på massive 150 000 kroner, noe som er blant den høyeste kredittgrensen i Norge.

Det gjør at re:member har betingelser som er gunstige for hverdagslig bruk av kortet. Dessuten kan du velge din egen PIN-kode, og det er ikke noe gebyrer på bruk av kortet. Kredittkortet har heller ikke årsgebyr eller andre skjulte gebyrer, og er gratis å bruke så lenge du betaler regningene dine før forfall.

Fordeler med kredittkortet

Det er primært to store fordeler med re:member kredittkort. Det ene er at kredittkortet automatisk har reise- og avbestillingsforsikring inkludert dersom du betaler minst halvparten av transportkostnadene (flyreise) til reisen med kredittkortet. På denne måten kan du spare ganske mye penger ved å si opp reiseforsikringen i banken, og hele reisefølget blir naturligvis dekket av forsikringen (med begrensninger).

Videre så har re:member kredittkort også et omfattende rabattprogram som heter re:member reward. Dette bonusprogrammet er spesielt gunstig for deg som handler mye på nettet. For kredittkortselskapet samarbeider med over 200 norske nettbutikker, og du sparer automatisk penger når du handler i disse butikkene og bruker re:member kredittkort til å betale med. Rabatten strekker seg opp mot 25 prosent i enkelte butikker, så det er helt klart mye penger å spare på netthandel gjennom dette kredittkortet.

Søke om re:member kredittkort

Det er forholdsvis enkelt å søke om re:member kredittkort. Har du BankID-brikken klar, så er identifiseringen og søknadsskjemaet utfylt på godt under fem minutter. De aller fleste som søker om kredittkortet får godkjent søknaden om kredittkort, men inntekten og økonomien din vil i stor grad avgjøre hvor høy kredittgrense du får og eventuelt andre betingelser for kortet ditt. Det som er viktig å legge merke til er at aldersgrensen for å søke er at du er minst 18 år gammel, men utover dette er det ingen kompliserte søkekriterier som må oppfylles innen man søker om kredittkortet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *