Oversikt over kredittkort som gir deg rabatt på reisen

Er du glad i å reise, så bør du alltid ha med deg et kredittkort. Men ikke et hvilket som helst kredittkort, for det er nå enkelte kredittkort som passer bedre som din følgesvenn til reisen enn hva andre igjen gjør. For eksempel kan du spare penger på alt fra overnatting på hotell og flybilletter dersom du velger riktig kredittkort, og det er vel noe de fleste ønsker?

Norwegian-kortet

no-bank-norwegian-large_originalMed Norwegian-kortet fra Bank Norwegian har du en optimal partner både i forkant og underveis på reisen. Dette kredittkortet gir deg nemlig 1 prosent rabatt på alt du handler, og de pengene du sparer her kan du bruke direkte på flybilletter hos Norwegian. Med andre ord kan du spare til din neste reise mens du handler! Norwegian-kortet har dessuten reiseforsikring inkludert, slik at du kan føle deg trygg fra første skritt utenfor husdøren. Avbestillingsforsikring er også inkludert.

Shell MasterCard

Shell MasterCard tilbyr en tilsvarende bonus på 1% som Norwegian-kortet, bare at du her kan bruke pengene på akkurat hva du vil. Ta de ut i kontanter for bruk på ferie, eller overfør de direkte til EuroBonus-poeng for bruk på flybilletter hos SAS. Videre så får du også tilgang til mange rabatter som du kan dra nytte av på ferien. Shell MasterCard og Ikano Bank har nemlig avtaler både med leiebilselskaper og hoteller over hele verden der du sparer penger dersom du benytter deg av tilbudene gjennom fordelsportalen til Ikano.

Gebyrfri VISA


Gebyrfri VISA er en optimal partner på reisen, først og fremst fordi det er et hundre prosent gebyrfritt kredittkort som har reiseforsikring inkludert. Det gjør at du kan gjøre utallige uttak i minibanker uten å betale et rødt øre for det. I tillegg får du 15 prosent rabatt på overnatting på alle Comfort-hoteller over hele landet, og for øvrig også i resten av Skandinavia. Sa vi at Gebyrfri VISA har reiseforsikring inkludert? Ja, det gjorde vi visst, men det er en såpass stor fordel at det må nevnes igjen.

re:member MasterCard

Det siste kredittkortet vi skal nevne i denne oversikten over kredittkort som gir deg rabatt på reisen, er re:member MasterCard. Reiseforsikring er naturligvis inkludert også her. Dessuten får du rabatt på både leiebil og hotell gjennom kredittkortet, noe som er veldig aktuelt for de fleste reisende. Rabatten på hoteller gjelder alle First Hotel-hoteller i Norge, mens rabatten på leiebil gjelder hos alle Sixt-utleiere i Norge. Rabatten hos sistnevnte er på 10 prosent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *